2024. április 19. - Emma

Az elszegényedés útja ez

A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország a polgárosodás helyett az elszegényedés útjára lépett az elmúlt években, Orbán Viktor polgári berendezkedése pedig csak a szavak szintjén létezik.
2016. február 15. hétfő 17:55 - HírExtra

    A párt ezt a kormányfő hétfői, a parlamentben napirend előtt elmondott beszédére reagálva közölte az MTI-vel.

    Szerintük mérhetetlen cinizmusra vall, hogy miközben Orbán Viktor az adócsökkentésről beszél, soha nem látott mennyiségű adófajta és világbajnok mértékű áfa terheli a magyar lakosságot.

Miközben a miniszterelnök a kormány otthonteremtési programját dicséri, már most látszik, hogy a családi otthonteremtési támogatás (csok) csak a tehetős családoknak jelent valódi segítséget, de továbbra sem oldja meg a lakhatási szegénységben élő százezrek problémáját - tette hozzá az MLP, amely a családi adókedvezményt igazságtalannak tartja.

    A Magyar Liberális Párt szerint Orbán Viktor elvesztette a jogalapot, hogy az oroszok hazaküldésével dicsekedhessen, miután éppen szerdán utazik Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz "a háromezer milliárd eurós adósságot hozó paksi bővítés folytatása érdekében" - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását