2024. március 19. - József, Bánk

Bajnai a Rogán-ügyről

Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője szerint a Simon Gábor ügye és Rogán Antal ingatlanügye ugyanannak a jelenségnek a része, az ügyészség, a parlament mentelmi bizottsága és a közmédia viszont szerinte mégsem egyformán kezeli őket.
2014. április 3. csütörtök 12:36 - HírExtra
A volt miniszterelnök csütörtöki budafoki sajtótájékoztatóján azt mondta: hasonlóság, hogy sem az MSZP egykori elnökhelyettese, sem a Fidesz frakcióvezetője nem a valóságnak megfelelően töltötte ki vagyonnyilatkozatát, majd utólag módosította. Fontosabbnak nevezte, hogy Rogán Antal esetében sem érthető a korábbi vagyonnyilatkozataiból, hogy miből tudott vásárolni egy ilyen értékes ingatlant.

Bajnai Gordon hozzátette: bár a rendőrség, az ügyészség és a parlament illetékes bizottsága "a Simon-ügyre ráugrott, és percek alatt látványos eredményeket ért el", Rogán Antal ügyével nem foglalkoznak. Ezt megengedhetetlennek minősítette az Együtt-PM szövetség vezetője.
Az Együtt-PM szövetség vezetője bírálta a közmédiát, amely szerinte "döbbenetes elfogultságot tanúsít" a kampányban.

Somfai Ágnes, az ötpárti ellenzéki szövetség budafoki jelöltje kifogásolta, hogy a XXII. kerületi önkormányzat - amelyet a most a Fidesz képviselőjelöltjeként induló Szabolcs Attila vezet polgármesterként - nem válaszolt arra a közérdekű adatigénylésükre, hogy hány új állampolgár tett esküt idén a kerületben. Ezért különösen figyelni fognak a névjegyzékre a választás napján - jelentette ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

medveistvan
2015. március 14. 17:02
Rogán nem fog bajba kerülni nincs miért,beszéljünk a Bajnairól,Simon ügyről, az el avult Gyurcsány ügyekről,mi van a Demszkyivel,2006 rendőrökről,nem a Rogán ügy az ügy.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását