2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Botrányba keveredett Lisa Kudrow

A Jóbarátok bolondos Phoebe-je teljesen új oldalát mutatja meg. Lisa Kudrow öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába, így a Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül.
2014. március 27. csütörtök 11:03 - HírExtra
Josie Marcus nem riad vissza semmitől és bátran „neki megy” még Amerika első emberének is. A kemény képviselőt Lisa Kudrow kelti életre a Botrány harmadik évadában, ám túl sokat ő sem árult el szerepéről.

„Minden, amit elmondhatok a harmadik évadról, az annyi, hogy benne vagyok” – nyilatkozta a színésznő Arensio Hall műsorában a CBS-en. – „Félek. Ki tudja, lehet hogy léteznek azok a titkos csoportok, akik embereket ölnek. Így nem kockáztatok. Ez Shondaland, bármi megtörténhet” – tette hozzá viccesen a színésznő.

„Ez egy igazán izgamlas és lenyűgöző sorozat, ezért is szerettem volna a részese lenni. Hiszen nézőként is lenyűgözött” – árulta el Lisa Kudrow, aki a Jóbarátok Phoebe-jeként teljesen más oldalát mutatta meg. A Botrányban garantáltan egyetlen vicces momentuma sem lesz a világsztárnak.

Hogy milyen hatással lesz Josie Marcus színre lépésének az elnökre, s miként alakul a képviselőnő és Olivia Pope kapcsolata, az a Botrány legújabb epizódjaiból kiderül.

Forrás: Redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását