2024. április 18. - Andrea, Ilma

Vége a híradósoknak

Will McAvoy, az ANC televíziós csatorna sztárja szedheti a sátorfáját: a harmadik évaddal ugyanis befejeződik az HBO Híradósok című sorozata.
2014. január 14. kedd 11:09 - HírExtra
Michael Lonmbardo, az HBO programjaiért felelős elnök hétfőn jelentette be, hogy az új évad után nem készítenek több részt a szériából. Az Aaron Sorkin forgatókönyve nyomán készült Híradósok egy kitalált tévécsatorna, az Atlantis Cable News (ANC) híradós stábjának életét követi nyomon a világ valódi eseményeit szőve a pergő ritmusú, izgalmas szellemi párbajokkal színesített történetbe. A hírmagazin vezetőjét, Will McAvoyt megszemélyesítő Jeff Daniels tavaly Emmy-díjat kapott alakításáért.

A második évad tavaly a 2012-es elnökválasztásról szóló kétrészes epizóddal zárult. Sorkinra, akit az utóbbi időben nagyon lefoglalt az Apple-alapító Steve Jobsról szóló film forgatókönyvének megírása, számos fontos eseményt feldolgozása vár a harmadik évadban is, foglalkozhat a 2012 decemberi newtowni iskolai lövöldözéssel és a 2013 áprilisi bostoni maratonon elkövetett robbantásokkal is.

A sorozat nézettsége a The Hollywood Reporter beszámolója szerint a második évad premierjére 2,2 millióra ugrott, ami az első évadhoz képest 4 százalékos emelkedést jelentett. A produkciót a szívügyének tekintő Lombardo a filmes portálnak tavasszal arról beszélt, hogy szerinte a Híradósok azt az okos, gondolkodó, felnőtt közönséget nyerte meg, amelyet a csatorna sok drámája hidegen hagyott.

Az HBO a Híradósok mellett a True Blood - Inni és élni hagyni, valamint a Gengszterkorzó című szériáktól is elbúcsúzik idén. A csatorna helyettük új sorozatkollekcióval jelentkezik, ezek között szerepel a The Leftovers című Damon Lindelof-dráma, Mike Judge Silicon Valley című vígjátéka és A törvény nevében című sorozat is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását