2024. március 29. - Auguszta

Kékpróba záróepizód!

Veszélyben a 15-ös divízió! Kedden 21:20-tól jön a Kékpróba negyedik szezonjának fináléja, melyben kedvenc újonc rendőreink a szokásosnál is keményebb helyzetben találják magukat. Egy bűnöző kezd hajtóvadászatba ellenük!
2013. október 28. hétfő 15:04 - HírExtra
A szappanos krimiben idén minden megváltozott, a féléves beépített küldetésről visszatérő Andynek azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, Sam új párt választott magának, akit ráadásul beosztottak mellé járőrözni.

A kapcsolati dráma mellett a negyedik évadban a korábbiaknál is változatosabb ügyek várták a Kékpróba zsarujait, akik idén furgonból halásztak ki megkötözött tiniket, megpróbálkoztak visszaverni egy kitörni készülő járványt, de volt itt gyerekrablás és egy félresikerült esküvő is. A szezon idén egy dupla résszel zárul le, melynek második felvonása hamarosan képernyőre kerül a Universal Channel műsorán.

„Az évadzárót a lehető legfélelmetesebb csavarokkal próbáltuk izgalmassá tenni. Miután a 15-ös divízió vesztére hajtó Kevin Ford beszabadul az őrsre, mindenki élete veszélybe kerül. Többek közt Oliver és Sam rajongói is izgulhatnak majd, ők ketten különösen nagy slamasztikában találják magukat az évadzáróban. A nézők így intenzív fináléra számíthatnak, és arra, hogy sokak sorsa csak az ötödik szezonban zárul le.” – mondta el Tassie Cameron, a sorozat egyik készítője a Hollywood Reporternek.

Kevin Ford az előző részben elrabolta a divízió egyik veteránját, aztán hajtóvadászatot indított kedvenc rendőreink ellen. Így a normál körülmények közt üldözőkből lettek az üldözöttek. Feszült, drámai, ijesztő és sokak életét veszélybe sodró évadzáróra készülhetnek a rajongók Tassie szerint, aki hozzátette, Andyéknek igazi csapatként kell működniük, ha túl akarják élni ezt a kalandot.

A Kékpróba 5. évadát Amerikában már berendelték, az ABC-n ugyanis komoly sikernek örvend a krimi, mely ügyesen vegyíti A Grace klinikára jellemző szerelmi szálakat a komoly akciójelenetekkel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását