2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nickelback Budapesten!

2013. november 8-án a magyar rajongók is láthatják végre a kanadai rockbandát élőben, a BudapestArénában!
2013. március 11. hétfő 10:51 - HírExtra
A Nickelback bejelentette, hogy év végén visszatérnek Európába a ‘The Hits’ elnevezésű turnéjukkal.

A 2012-es teltházas európai aréna koncertkörútjuk után - amely a listavezető ‘Here and Now’ albumukat népszerűsítette - nem volt kérdés a csapat visszatérése. “Lenyűgözött bennünket, hogy mennyi ember jött el megnézni a koncertjeinket” - nyilatkozta a frontember, Chad Kroeger. “Rengeteg rajongó maradt jegy nélkül tavaly, elárasztottak bennünket a kérésekkel, hogy jöjjünk vissza és mi annyira imádunk Európában játszani!”

A régebbi slágerek mint a How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground vagy a Rockstar és a hozzájuk csatlakozott újabb listavezetők dalok, mint a When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby és aTrying Not To Love You kézenfekvő lehetőséget adtak, hogy a teljes évtizedet felölelő dalokból összeállítsanak egy új Nickelback show-t. Rockzene rádiós slágerekkel - ez a csapat erről híres a zseniális hangulatú bulijaik mellett.

Karrierjük folyamán 5 Grammy jelölést, 3 American Music Awards-ot, 12 Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az “Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. A multi-platina státuszt elért és listavezető lemezek után, amelyek több mint 50 millió példányban keltek el világszerte, nem meglepő módon a rajongók még többet akarnak a kanadai négyesfogattól.

A ‘The Hits’ turné október végén indul Franciaországban, és a csapat végre nálunk is látható lesz, először pályafutásuk során! A november 8-i, budapesti koncertre jegyek március 18-tól kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását