2024. április 19. - Emma

Mesterházy is aláírta az LMP népszavazásiját

Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője és Ujhelyi István, a szocialisták parlamenti alelnöke is ellátta kézjegyével az LMP népszavazási kezdeményezésének aláírásgyűjtő ívét hétfőn a Parlamentben Jávor Benedek LMP-s frakcióvezető társaságában.
2012. március 26. hétfő 16:08 - HírExtra
Mesterházy Attila aláírásra buzdította a szocialista párt híveit is és közölte: az MSZP-frakció minden olyan tagjával aláírattatja a papírokat, akik ezt még nem tették meg korábban.

Az esemény után Jávor Benedek az MTI-nek úgy fogalmazott, hogy vannak olyan politikai erők, amelyek támogatják a munkavállalók kiszolgáltatottságának megszüntetését és vannak, akik nem. Az MSZP hivatalosan, gyűjtőkkel nem vett részt a kampányban, de az LMP azt tapasztalja, hogy a helyi szervezetek szintjén létezik együttműködés - mondta a politikus, aki hangsúlyozta, hogy kezdeményezésük minden olyan ember számára nyitott, aki egyetért a kérdéseikben foglaltakkal.

A frakcióvezető kitért arra is, hogy jelenleg körülbelül százezer támogató szignót sikerült összegyűjteniük. Hozzátette, azt nem látják pontosan, hogy a szakszervezeteknél és a többi együttműködő partnernél hány aláírás van. Hangsúlyozta, hogy 17 ezer aláírásgyűjtő ívet vittek el tőlük és ha ezeket laponként csak hatan-nyolcan írják alá, már az is sok tízezret jelent.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását