2024. április 19. - Emma

A titkos befektető aláírja

Szerdáig aláírják a szerződést a "titkos" befektetővel, ezzel megmenekülhet a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő ZTE FC.
2012. február 21. kedd 11:21 - HírExtra
Nagy Ferenc, a súlyos pénzügyi gondokkal küzdő, 92 éves egyesület tulajdonosa a múlt héten jelentette be, hogy sikerült támogatót találnia, de a szerződés aláírásáig hétpecsétes titokként kezeli a megmentő nevét.

A sportvezető korábbi állítása szerint az anyagi problémák tavaly novemberben kezdődtek, a ZTE azóta nem tud bért fizetni a klubnál dolgozóknak, beleértve a játékosokat és a szakmai stábot egyaránt.

Az új szponzor mellett az átigazolási időszak hajrájában játékoseladásból is igyekszik bevételre szert tenni a klub. Meyét a Debrecen, Kambert a Győr, Varga Róbertet a Kecskemét vásárolta meg.
Az érkezési oldalon eddig csak a szlovén első osztályú Lendva csapatától visszatért két saját nevelésű játékos, Polareczki Roland és Kocsis Adrián szerepel. Előbbivel 2015-ig, utóbbival 2016-ig kötöttek szerződést. Az átigazolási szezon utolsó napján is várható mozgás a ZTE keretében, az elnök szerint három-négy labdarúgó érkezhet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását