2024. március 29. - Auguszta

Madonna még mindig bevállalható

A Nap birodalmának pompáját varázsolta a Super Bowl szüneté­ben a színpadra Madonna, aki az amerikaifutball szuperdöntőjéhez méltóan, lehengerlő produkciót ígért a nagy eseményre.
2012. február 7. kedd 12:17 - HírExtra
Egyiptom királynőjeként, fején arany dísszel – Phillip Treacy alkotása – és fekete Givenchy ruhában adta elő legnagyobb slágereit, a Vogue-ot, a Like a prayert, a Musicot, és új dalát, a Give me all you Luvin' címűt. A pop királynőjét egy első ránézésre is századnyi egyiptomi és római katona vette körül a színpadon, ők hozták be azt az arany­trónt is, amelyen az énekesnő először feltűnt.

Madonna egyetlen apró mellélépéstől eltekintve, végigénekelte és -táncolta a minikoncertet, és bár gyakran pördült meg a tengelye körül, és tartózkodott fejjel lefelé is, neki sikerült elkerülnie Janet Jackson legendás ruhabalesetét.

Annak idején egy világ hördült fel, amikor Justin Timberlake letépte Janet fél melléről a ruhát. Az elkövetők szerint véletlen volt, bár sokan szándékosságot sejtettek a Super Bowlhoz méltatlan magamutogatás mögött.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását