2024. április 20. - Tivadar

A kormány a békemenet hasznáról

A kormányszóvivő szerint a szombati Békemenet Magyarországért elnevezésű megmozdulás "haszna" az, hogy nyomatékot ad a kormány mondandójának - jelentette ki Giró-Szász András az MTV Ma reggel című műsorában hétfőn.
2012. január 23. hétfő 09:01 - HírExtra
A kormányszóvivő hangsúlyozta: nem akar semmilyen számháborúba belemenni, de a légi fotók és Budapest köztereinek ismerete világossá teszik a "nagyon nagy arányú különbségeket" a kormányt támogató és a kormány politikáját kritizáló tüntetések között. A Belügyminisztérium (BM) szerint négyszázezren demonstráltak a kormány mellett szombaton Budapesten, a Békemenet Magyarországért nevű megmozduláson.

"Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett" - írta szombati közleményében a BM. A Hősök teréről induló tömeg élén a demonstráció szervezői, mások mellett Bayer Zsolt közíró, Bencsik András, a Magyar Demokrata című lap főszerkesztője és Széles Gábor nagyvállalkozó haladt egy kifeszített molinót tartva, amelyre magyarul és angolul az volt írva: "Nem leszünk gyarmat".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását