2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Két hét és jön Sade!

Sade több mint 10 év kihagyás után tért vissza, így nem csupán a tőlük megszokott igényességet kívánták nyújtani, hanem a mai kor elvárásait is szerették volna kielégíteni.
2011. november 9. szerda 12:13 - HírExtra
A közel 300 négyzetméteres színpad a rejtett emelőkkel, az óriási háttérvetítővel és az intelligens lámpaparkkal együtt az egyik legmodernebb felszerelés, amit jelenleg koncerten használnak. A látványt füstgép és konfetti-ágyú is kiegészíti majd.

A budapesti buli építése hajnalban kezdődik, több mint 100 magyar technikai segítővel, hogy a délutáni próbára és technikai beállásra minden kész legyen. A felszerelést 11 kamion, 6 teherautó és 3 busz szállítja városról városra.

Bár saját szakács is utazik velük a turnén, de a helyi ételek és specialitások is érdeklik őket és nyitottak az új ízekre. Természetesen az egészséges ételek azért túlsúlyban lesznek, hiszen az öltözőbe is friss gyümölcsöt, herba teákat, gyömbért, illetve nyers sárgarépát és zellerszárat kértek a szobahőmérsékletű ásványvíz mellé.

Az öltözőbe kért berendezés nem mondható extrának, hiszen csak dohányzóasztal, kanapék, fotelek, állólámpa illetve az énekesnőnek sminkasztal tükörrel szerepel a listán - de Helen szívesen látja az öltözőben kedvenc virágát, a tubarózsát, ha az helyben beszerezhető.

A banda az emblematikus énekesnőn és a 3 eredeti tagon kívűl 5 zenésszel kiegészítve lép színpadra és több mint 2 órát játszik. 21 dalból álló programjukban az összes nagy slágerük megtalálható, a Kiss Of Life-tól kezdve a Smooth Operator, Jezebel, It’s A Crime, Sweetest Taboo, No Ordinary Love, Cherish The Day és a tavalyi Soldier Of Love is.

Az estét Ross Allen DJ programja nyitja, Sade 8.30 körül lép színpadra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását