2024. március 29. - Auguszta

Fotópályázatot írtak ki augusztus 20-ról

Fotópályázatot hirdetetett amatőröknek a kormany.hu; a kormányzati portál szerkesztősége olyan fotókat vár, amelyek augusztus 20-án az ünnephez kapcsolódó témában készültek az ország bármely pontján.
2011. augusztus 24. szerda 17:39 - HírExtra
A honlapon szerdán közzétett felhívás szerint a győztes fotó készítőjét Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok várja egy közös műrepülésre, ezen kívül a legjobb fotókat is bemutatják.
A rövid címmel ellátott, fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban lehet beküldeni jpg, pdf vagy tif formátumban szeptember 9-én 12 óráig a sajto@kormany.hu e-mailcímre. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet nevének, lakcímének, születési dátumának és telefonszámának megadásával. A kiírás szerint a kép megfelelő mérete minimum 2000 x 3000 pixel.

A pályázat leendő nyertesének jutalmát - a műrepülést - Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán kipróbálta.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását