2024. április 20. - Tivadar

Sade újra Budapesten énekel!

A szenzációs média visszhang és az elképesztő közönség reakciók miatt - amelyek a nemrég befejeződött tavaszi turnét kísérték - Sade bejelentette, hogy a 2011-es turné részeként ősszel újabb koncertekkel tér vissza Európába.
2011. június 23. csütörtök 14:20 - HírExtra
Az újabb előadások Németországban, Svájcban és Dániában lesznek, illetve az énekesnő izgatottan várja élete első koncertjeit Finn-, Orosz-, Lengyel- és Horvátországban, valamint Magyarországon.

Sade hosszú kihagyás után indult turnéra, s máris több mint 150 000 ember láthatta 21 városban.
A zenekar felejthetetlen előadása a klasszikus Sade hangzással vegyítve, Sophie Muller pompás látványvilágával kiegészítve, egy életre szóló koncertélményt nyújt.

A két órás előadás az időtlen slágerek gyűjteményében utaztatja a hallgatókat, a közönség kedvenc Smooth Operator daltól egészen a Jezebel című fülledt blues balladáig. És mindezt a legújabb, kritikusok által dicsőített album, a Soldier Of Love dalaival megfűszerezve.

Sade június 16-án kezdte meg 54 állomásos amerikai turnéját Baltimore-ban, és a lelkes kritikák szerint vihar módjára söpör végig az állomásokon. Az amerikai és kanadai rajongói élvezik, hogy 2001-es Lovers Live turné után végre újra láthatják, a sajtó- és közönségvisszhangok egészen kivételesek.
Forrás: livenation.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását