2024. március 29. - Auguszta

Feljelentik Vadai férjét

Feljelentést tesz Vadai Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő férjének ügyében Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos javaslata nyomán a Fővárosi Önkormányzat - mondta György István főpolgármester-helyette.
2011. április 7. csütörtök 08:28 - HírExtra
A Magyar Nemzet azt írta: Budai Gyula azt javasolja, hogy jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés és csalás, valamint a számvitel rendjének megsértése miatt tegyenek feljelentést, mert Egerfai József, volt MSZP-s fővárosi képviselő több mint négymillió forintért adott tanácsokat a főváros százszázalékos tulajdonában lévő Parking Kft.-nek 2009-ben "a felszíni parkolási koncepcióval kapcsolatban", felmerült azonban a gyanú, hogy valódi munkavégzés nem történt.

Mint a cikkben olvasható, a Budai Gyula által februárban kezdeményezett vizsgálat lezárult, a lap birtokába került jelentés szerint az elszámoltatási kormánybiztos levélben javasolta Tarlós Istvánnak és a Parking Kft. jelenlegi vezetésének, hogy tegyenek feljelentést. A belső jelentés szerint mindössze hét dokumentumot kaptak a parkolási cégtől, amelyek "nem alkalmasak annak beazonosítására, hogy a vállalkozó milyen teljesítést végzett, mivel a neve egyetlen anyagon sem szerepel".

György István szerdán újságíróknak azt mondta, több vizsgálatot is kezdeményezett a főváros, és vizsgálják, hogy polgárjogi kártérítési eljárást is indítsanak-e. Közlése szerint mindkét vizsgálat el fog indulni.

Hangsúlyozta, hogy a teljes kivizsgálásra törekednek, mert egy volt fővárosi képviselő ügyéről van szó.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását