2024. április 23. - Béla

Már 144 halott a szigetországban!

144-re emelkedett az Új-Zélandot kedden megrázó nagy erejű földrengés halálos áldozatainak száma a szombaton nyilvánosságra hozott adatok szerint.
2011. február 26. szombat 09:28 - HírExtra
A szigetország hatóságainak jelentése szerint a romok átkutatása továbbra is folyik, de már kevés a remény arra, hogy túlélőkre bukkanjanak. Legutóbb szerda délután került elő élve egy nő.

A halálos áldozatok száma nagy valószínűséggel nem a végleges, mert nagyjából 200 embert még mindig eltűntként tartanak nyilván. Húsz ország állampolgárai vesztették életüket a Christchurch városát ért katasztrófában. Új-zélandiak mellett főként ázsiai - japán, kínai, indiai és tajvani - áldozatai vannak a földrengésnek.

Bob Parker polgármester közölte, hogy 340 megrongálódott épületet le kell bontani a város keleti részében, amelyet leginkább sújtott a katasztrófa.

Közben újabb 200 rendőr érkezett Christchurchbe, hogy segítsenek kollégáiknak a közrend fenntartásában, egyebek között a fosztogatók elleni fellépésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását