2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Csúszós utak: 194 baleset

Az elmúlt 24 órában a közutakon egy halálos áldozatot követelő baleset történt, a rendőrségnek összesen 192 közlekedési baleset miatt kellett intézkedett.
2011. február 26. szombat 10:06 - HírExtra
A police.hu oldalon olvasható rendőrségi tájékoztatás szerint az elmúlt napon 13 súlyos, 30 könnyű sérüléssel járó és 152 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. Az autópályák közül az M0-ás régi szakaszán tart továbbra is 3. forgalmi sáv építése, itt jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, az autósok e szakaszon sebességkorlátozás mellett közlekedhetnek; ez az M0-M7 csomópontot is érinti.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M1 autópálya jobb és bal pályatesten a 12-67. kilométerszelvényekben 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett kátyúzást végeznek a haladósávban. A határátkelőhelyek közül Ártándon várható torlódás a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányban; a várakozás időtartama 30-60 perc lehet.

Hétvégén a záhonyi közúti határátkelőhelyen ismét 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban, belépő és kilépő irányban is. A kilépő teherforgalomban a várakozási idő nagymértékben függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. A Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen egy-egy órás várakozásra kell felkészülni, a délelőtti órákban belépőknek, délután a kilépőknek.

A személyforgalomban a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonal a reggel hét és este hét óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhely, valamint a reggel nyolc és délután négy óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhely.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását