2024. április 18. - Andrea, Ilma

VV Olivér nem gondolta volna

A szájhős villahős nem gondolta volna, hogy ennyire népszerű lesz majd a Való Világ miatt, jelenlegi legnagyobb gondja pedig az, hogy a sok felkérés miatt alig tud a kedvesével lenni.
2011. február 21. hétfő 14:29 - HírExtra
VV Olivér kiesése óta egy percre sem tudott megállni. Folyamatosan televíziók, újságok, rádiók munkatársainak nyilatkozik, rendezvényekre jár és különféle kötelezettségeknek tesz eleget, csak pont azokkal nem tud foglalkozni, akik számára a legfontosabbak.

"Otthon minden rendben van, próbáljuk összekanalazni az életünket. Az a gáz, hogy nem tudunk együtt lenni normálisan Enikővel és nekem mindennél Ő a legfontosabb. Nagyon nem működnek a dolgok, mert nincs egymásra időnk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Olivér, aki mindenképp el szeretné majd jegyezni a szerelmét, ha egy olyan szabad hetet tud csinálni ma gának, amikor sehol sem kell megjelennie.

"Próbálok minél többet vele lenni, de képtelenség. Most is hiába vagyunk egy helyen, nem vagyunk együtt, dehát ez természetes, mert még friss a dolog." - mondta el az internetes sztártévé riporterének az ex-villalakó, aki nem érti, hogy miért ennyire népszerű.

"Nekem fogalmam sem volt arról, hogy ennyien szeretnek. Nem gondoltam volna, hogy forgalmi dugó keletkezik, ha átmegyek egy zebrán... nem tudom, hogy miért van ez?! 80 napot voltam egy televízió műsorban, de nem voltam műsorvezető, nem voltam színész és nem csináltam semmit, amivel én ezt kiérdemeltem volna. Nagyon jól esik, de nem tudom hová tenni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Olivér, aki azt sem érti, hogy a családtagjai miért néznek fel rá most jobban mint az RTL Klub játéka előtt.
Forrás: Tabu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását