2024. március 29. - Auguszta

MU, Arsenal, Chelsea: kéz a kézben

Az angol bajnokság 25. fordulójában nyerni tudott a Manchester United, az Arsenal és a Chelsea is.
2011. február 2. szerda 07:56 - HírExtra
Wayne Rooney már az első percben bevette az Aston Villa kapuját, Van der Sar kirúgása után az angol válogatott támadó levette a labdát, majd kíméletlenül a léc alá vágta. A Rooney az első játékrész utolsó percében is eredményes volt, a szünetre már kétgólos előnye volt a Manchester Unitednek. A fordulás után a vendégek Bent góljával szépítettek, de Vidic a 63. percben visszaállította a kétgólos differenciát, amely meg is maradt a lefújásig.

A Chelsea már a 4. percben hátrányba került a Sunderland otthonában, Bardsley szomorította el a vendégek drukkereit. Még az első negyvenöt percben fordított a Chelsea, Carlo Ancelotti csapata Lampard tizenegyesből szerzett góljával és Kalou találatával került előnybe. Azonban nem sokáig volt a vendégeknél a vezetés, Richardson a 26. percben 2-2-re alakította az állást. A londoniak csapatkapitánya, John Terry a 60. percben talált a hálóba, a 4-2-es végeredményt Anelka a 91. percben állította be.

Az Arsenal csapata alaposan megkínlódott a három pontért az Everton ellen, a liverpooli csapat a 24. percben Saha góljával szerzett vezetést. A londoniak a második félidőben nagy csatában megfordították az állást, és végül megszerezték a három bajnoki pontot. A 70. percben Arsavin egyenlített, majd a 75. percben Koscielny góljával már az ágyúsok vezettek.

Premier League, 25. forduló:

Arsenal–Everton 2–1 (Arsavin 70., Koscielny 76., ill. Saha 24.)

Sunderland–Chelsea 2–4 (Bardsley 4., Richardson 26., ill. Lampard 15. – 11-esből, S. Kalou 23., Terry 60., Anelka 90.)
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását