2024. április 20. - Tivadar

Hová tűnt Palik László?

A rejtély feloldásához a világ másik végére kell fókuszálnunk aggódó tekintetünket.
2011. január 4. kedd 10:48 - HírExtra
A kisfiamnál nemrég egy betegséget, kruppot diagnosztizáltak, amely nem drámai, de súlyos tünetekkel jár. Éjszakánként nagyon komoly fulladásos rohamai voltak, rendszeresen jött hozzánk a mentő, és a tavalyi télen már óvodába sem tudott menni. Az orvosok azt mondták, hogy öt-hat éves korára kinövi, de a legjobban úgy kezelhető a dolog, hogy egyszer megússza a telet – nyilatkozta Palik a RTL Klubnak.

Ezért feleségével, Marsi Anikóval úgy döntöttek, hogy Ausztráliába menekülnek Tél Tábornok elől. Ez jó döntésnek bizonyult, mert úgy tűnik, hogy gyermekük a gyógyulás útjára lépett.

„Az elmúlt négy hónapban nem volt rohama, mindenki jól van, a feleségem és a fiaim is makkegészségesek” – mesélte büszkén Palik. Majd hozzátette, hogy amint itthon kisüt a nap, hazatérnek.

„Már nem fogunk sokáig maradni, de ha már belekezdtünk, akkor végig szeretnénk csinálni, de egy-két hónap múlva visszatérünk, hiszen hiányzik a nagylányom, az édesapám, és még az anyósom is” – mondta Palik László.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását