2024. április 26. - Ervin

Bűnbánatból feleségül vette kutyáját

Érdekes módot választott az indiai Selvakumar nevű farmer, aki múltban elkövetett bűneiért úgy próbál bocsánatot nyerni, hogy feleségül vette Selvi nevű kutyáját. A menyasszony-kutyust a férfi családja választotta ki a frigyre.
2010. december 17. péntek 14:20 - HírExtra
Tradicionális hindu szertartás szerint zajlott le a házasságkötés a dél-indiai Tamil Nadu államban. A két éves szukát a férfi családja a legnagyobb pompával kényeztette el, a szertartás előtt alaposan megfürdették és a hagyományos menyasszonyi ruhába öltöztették – már amennyire módjuk volt rá. A hírek szerint a szertartás minden probléma nélkül zajlott le.

Szomorú viszont, hogy egyáltalán nem beszélhetünk szerelemházasságról, még ha a két fél boldog is egymás mellett. Selvakumar – aki amúgy farmerkedéssel foglalkozik, így elég jól ismeri az állatokat – tizenöt éve él szerencsétlen életet. Lábai és kezei is lebénultak már és tanácstalanságában egy asztrológushoz fordult, aki hamar rájött a férfi problémájának a nyitjára.

Az indiai farmeren átok ül, méghozzá egy pont tizenöt éve elkövetett incidens miatt. Gyerekként ugyanis Selvakumar halálra kövezett két kutyát, akiket aztán még fel is akasztott. A brutális tettnek lett a szerencsétlenséget hozó átok a következménye, amit a szakember szerint csak így, egy kutya feleségül vételével lehet elűzni.

A rosszmájú barátok szerint a frigy hamar válással fog végződni, hiszen amint elillant az átok, Selvakumar emberi társat fog keresni magának.

Forrás: Hindustan Times
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását