2019. október 20. - Vendel

A nők kedvence, Gerard Butler

Jóképű, gazdag és piszkosul tehetséges. Nincs olyan nő (és férfi, természetesen), aki ne hallotta volna még Gerard Butler nevét.
2010. december 11. szombat 18:49 - Rosta N. Napsugár
A skót sármőr több, mint tíz éve van a színészi pályán, olyan szerepeket tudhat maga mögött, mint Az operaház fantomja, Leonidas király a 300-ból vagy Gerry Tyler a P.S. I love you-ból. Több kolléganőjét is meghódította már, legutóbb Jennifer Anistonnal hozták hírbe. Jelenleg a legkapósabb agglegények közé tartozik Hollywood-ban.

A férfi két gyönyörű házzal is büszkélkedhet. A Los Angeles Loz Feliz körzetébe tartozó spanyol villát 2008 közepén vásárolta meg közel 3.250.000 dollárért. A birtokról gyönyörű kilátás nyílik a városra, többek között ezért is döntött emellett a ház mellett a férfi. Hatalmas úszómedence, családi moziszoba, óriási terek alkotják ezt az építészeti csodát. Butler olyan szomszédokkal büszkélkedhet itt a környéken, mint Megan Fox, Katherine Heigl vagy Liv Tyler.Legénylakás?

A színésznek van egy legénylakása is New Yorkban, Manhattan körzetben. Nem túlzunk egyáltalán, ha azt mondjuk, korántsem beszélhetünk arról a tipikus legénylakásról, ahol szanaszét hevernek a mosatlan holmik, a szobák nagy részében pedig rendetlenség uralkodik. Belépve a házba meglepődve konstatálhatjuk, hogy mintha visszakerültünk volna a múltba.

Butler ugyanis igazi rusztikus tereket hozott létre. Mivel szíve folyamatosan visszahúz skót földre, így ennek a szemléletnek szentelve létrehozott egy mini-skóciát New York szívében. A lovagi szobában még egy valódi királyi trónt is felfedezhetünk, a konyha pedig a régi, lovagkori légkört idézi vissza az óriási csillárral és azzal, hogy tulajdonképpen minden fából készült. Minden ízlésesen van kialakítva, cseppet sem érezzük azt, hogy Butler túlzásba esett volna. Tény és való, hogy elég férfias a lakás, de hisz elvégre legénylakásról van szó. Bár valószínűleg a férfi sem bánná, ha végre női kezek nyoma is megmutatkozna akár itt, New Yorkban, vagy pedig a los angeles-i villában.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ezüstös aranyér
2010. december 11. 18:57
soha a büdös életben nem hallottam még erről a dzsigolóról, de nyilván én vagyok a műveletlen telepi proli
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását