2024. április 24. - György

Gregor Bernadett ismét válik

A színésznő férje, Somogyi István belátta, mindkettőjüknek jobb, ha különválnak útjaik, így hamarosan beadja a válókeresetet.
2010. december 3. péntek 09:45 - HírExtra
A férj elmondása szerint nem ez az első eset, hogy Berni és közte kihúnyt a szerelem, majd újra fellángolt, sőt a válás is többször felmerült köztük, azonban sosem tudták megtenni a nagy lépést. Azonban úgy látja, most tényleg vége.

"A válás egy olyan formalitás, mint a házasság, valamit jelent. A házasság azt jelenti: összetartozunk, a válás pedig azt, hogy nem. Mi már nem tartozunk össze" - fejtegette István.

A férj elmondta, minden alkalommal jobbra fordult a sorsa, amikor kicsit eltávolodott feleségétől. Állítása szerint munkája is csak olyankor van, amikor Bernadett nincs a közelében.

"Valahányszor különváltunk, lett munkám. Mintha egy láthatatlan kéz bezárt volna egy kalitkába: én etetlek, itatlak, de nem engedlek ki..." - mondta a férj. "Milyen különös, abban a pillanatban, ahogy elköltözöm, jön egy munka, és tudok magamról gondoskodni."

István hangsúlyozta, nem haragban válik el Bernadettől, és továbbra is jó szívvel gondol rá.

"Jó anya és nagyon jó ember, ha álmai Magyar Attilával teljesülnek, nincs értelme együtt maradnunk. Azok az emberek, akiket az ég egymásnak rendelt, bármit csinálhatnak, úgysem fognak elszakadni egymástól" - mondta István. 

"Ma őszintén beszélgettünk Bernadettel, és nincs több titok. Már tudom, hogy ő pontosan azt szeretné, ami most van. Tehát ezzel az emberrel szeretne élni, vannak vele álmai, szeretne neki egy gyereket szülni. Legyen kimondva, a házasságunknak vége!" - mondta István.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását