2024. április 18. - Andrea, Ilma

Vágó István kalandjai Mariskával

Vágó István hamarosan megjelenő, "Kinyitom a számat!" című könyvében bevallja, hogy fogyasztott már marihuánát.
2010. november 17. szerda 12:20 - HírExtra
A könyv Bárdos András tollából származik: az exhíradós készített interjúkat Vágóval. Az egyik részben arról mesél, hogy indiai útja során bizony nem utasította vissza, amikor füves cigivel kínálták.

„Benáresznek hívták – ma Varanasi – azt a várost, ahol bizonyos keretek között nem tiltották a drogokat. Sem a kereskedelmet, sem a fogyasztást. Két napot töltöttem ott, és minden anyagot kipróbáltam. Na jó, nem mindent, de sok mindent. A könnyű drogok, a hasis, a marihuána, nem okoznak függőséget. Persze pszichikait igen, azt okozhatnak. De hogy valaki elszív egy jointot… Biztosan kevésbé ártalmas, mint a pálinka, vagy néhány pohár bor” – olvasható a könyvben Vágó véleménye.

„Nehéz drogot pedig nem próbáltam, mert azok valóban szervi függőséget okozhatnak. Viszont, mondom, meggyőződésem, hogy az alkoholhoz jobban hozzá lehet szokni, ezért veszélyesebb, mint a fű. Valójában, akik a könnyű drogokat tiltják, tiltanák nyilván az alkoholt is, de már késő. Az emberi kultúra része. Nincs ellene mit tenni. Most a kései igazságszolgáltatás a marihuána tiltása. De valódi érvek nem szólnak mellette” – vélekedik Vágó István.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását