2024. április 25. - Márk

Hugh Laurie felesége besokallt

Bár Hugh Laurie vagyis Doktor House a legjobban kereső sorozatsztár Amerikában, a sok munka miatt megromlott a kapcsolata Londonban élő feleségével, és már szóba került a válás is.
2010. november 14. vasárnap 18:23 - HírExtra
Ezért elképzelhető, hogy mindannyiunk imádott orvosa jövőre visszavonul a filmezéstől és egyik új szenvedélyének, a blues-nak (is) szenteli magát.

A Doktor House rajongók örülhetnek: a forgatókönyvírók újra összehozták Houset és Cuddy-t, az őket alakító Hugh Laurie-nak és Lisa Edelsteinnek ráadásul ágyjelenetet is kellett forgatniuk – méghozzá teljesen pucéron. Az új fordulatnak csak Hugh felesége, Jo nem örült felhőtlenül, mert elege van férje hűtlenkedéséből és közölte, ezentúl rendszeresen meglátogatja őt a forgatásokon.

Nos, ezúttal volt mit néznie, hiszen a forgatáson mindössze egy laptop takarta férje intim testrészeit. - Egy lányiskola mellett forgattunk London utcáin, rajtam pedig csak egy szál törölköző volt. Reggel 6-kor kezdtük a forgatást, de elcsúsztunk, és az meztelen jelenetemre háromnegyed kilenckor került sor, amelyben egy kutya letépte rólam a törölközőt.

Egy szó, mint száz: jó reggelük volt a paparazziknak no meg az iskolás lányoknak! - mesélte Laurie, aki most már hajlik arra, hogy Londonban maradjon feleségével és kamasz gyerekeivel. Egyre többet gondol arra, hogy 2011-ben, amikor lejár a szerződése, szögre akasztja House orvosi köpenyét, és visszaköltözik Angliába, ahol a családjának, a boksznak, az írásnak és új szenvedélyének, a blues zenének szenteli minden idejét.

Komoly ajánlat


Az 51 éves Laurie komolyan veszi a zenélést, már alá is írt egy lemezszerződést: a Warner együttessel fog kiadni közösen egy albumot, amit hamarosan fel fognak venni. A WME lemezkiadó cég adja majd ki, a producer pedig, a szintén zenész Joe Henry lesz. - Megrészegültem az izgalomtól, amikor jött ez a lehetőség. Tudom, hogy azon színészek történelme, akik zenei pályán is kipróbálták magukat, kissé kusza mintájú, de ígérem, miattam nem fog senki megsérülni. Alig várom, hogy Joe Henry-vel dolgozhassak.

Nagyon sok albumnak volt ő a producere, amelyek történetesen az én kedvenceim közé is tartoznak – mesélte Laurie, akinek lelkesedése érthető, hiszen Joe Henry olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Elvis Costello, Teddy Thompson, és olyan legendás énekesnőknek írt dalokat, mint Madonna és Madeleine Peyroux. - Nagy rajongója vagyok Hugh-nak és hiszem, hogy ugyanazzal az intelligenciával, bölcsességgel és érzelmi nagylelkűséggel veti bele magát majd a zenébe is – nyilatkozta Henry. A világsztár színész saját bevallása szerint magától tanult hangszereken játszani, de ez semmit nem von le tehetségéből.

Reneszánsz ember


Laurie nem csak színészként és zenészként, de íróként is remekel: A balek című könyve tavaly került a hazai könyvesboltokba. Az eredetileg The Gun Seller címet viselő mű 1996-ban jelent meg, és már készül hozzá a filmváltozat, amelynek forgatókönyvét is Laurie írja.

Emellett második regényén, a The Paper Soldier-en is dolgozik, amely Rejtő Jenő-féle stílust viszi tovább.

Mindemellett Laurie még sportember is: hamar édesapja nyomdokaiba lépett (aki olimpiai bajnok evezős volt), és egy kormányos kettes egyik tagjaként meg is nyerte az angol ifibajnokságot. Bár a versenyzést abba kellett hagynia, még ma is tagja a világ egyik legrégibb evezős társaságának, az 1818-as alapítású Leander Clubnak, hajdani egyetemi klubjában pedig napjainkban is versenyeznek egy Laurie nevű hajóval.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását