2024. április 25. - Márk

Ez lesz az Üvegtigris 3-ban! Előzetessel!

Hamarosan a mozikban a harmadik Fapuma, azaz... izé, Üvegtigris. Most eláruljuk, miről szól az Üvegtirgis 3, és megnézheti a film hivatalos előzetesét is!
2010. november 4. csütörtök 15:12 - HírExtra
Az első két film után a kérdés jogosan merül fel: miről szólhat két sztori nélküli ökörködés után a harmadik Üvegtigris?

Luxuskocsi és sztárügyvéd

"Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi – ennyi elég, hogy Lali (Rudolf Péter) meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte –, a büfénél marad, míg Lali – bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad" – áll a film hivatalos sillabuszában.

Íme, az Üvegtigris 3 hivatalos előzetese:


Üvegtigris 3
Rendező:Rudolf Péter
Forgatókönyvíró: Búss Gábor Olivér
Operatőr: Kapitány Iván
Gyártási év: 2010
Színes magyar romantikus vígjáték
Játékidő: 100 perc
Szereplők: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre, Kamarás Iván, Szabó Erika, Pikali Gerda, Ruttkay Laura
Mi meg – tervezzük vagy sem – alighanem legalább annyit röhögünk a szörnyű magyar valóságon, mint tettük azt az első két résznél.

Mert mit tehetnénk mást, amikor azt látjuk, hogy elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével… sőt nőivel…

Drámai befejezés?

Aztán persze jönnek a problémák: Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő. Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali – tudtán kívül – magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija?

Na igen. Igazi Üvegtigris érzés. Hogy mi az ígéretek szerint az első két rész hangulatát megőrző, ám sokkal akciódúsabb történetet vége, kiderül december 16-tól a magyar mozikban...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását