2024. április 24. - György

Startol a Makett Kiállítás

Vasútmodelleket, terepasztalokat és RC (rádióvezérlésű) járművek bemutatóját is láthatják az érdeklődők péntektől vasárnapig és 16-17-én a II. Országos Modell - Makett Show című rendezvényen az Új Buda Center bevásárlóközpontban.
2010. október 7. csütörtök 08:56 - HírExtra
A több mint 5 ezer négyzetméteren egyebek mellett vitrinmodelleket, Lego és Playmobil várost tekinthetnek meg az érdeklődők. A játékvárosban társas- és kézügyességfejlesztő játékokat, egy külön teremben 1000 négyzetméteren falmászást, versenyíjászatot, valamint lézerharcot próbálhatnak ki a bátrabbak. A parkolóban kerti vasút, trambulin, díjmentes agilitypálya, kisállatsimogatás, tűzoltókocsi és rendőrautó szórakoztatja a látogatókat mind az öt napon - közölte a szervező az MTI-vel.

Pénteken az árvízkárosult települések óvodásait, iskolásait várják, akik díjmentesen tekinthetik meg a kiállítást. Szombaton a parkolóban a többi között a Tűzoltózenekar előadása, ügyességi fajátékok, agilitybemutató, ökörsütés, vasárnap kisállat-örökbefogadás, gyerekszépségverseny, a Bohócdokik műsora és a tűzoltóság keresőkutyás bemutatója várja az érdeklődőket.

Vasárnap 16 órakor az Új Buda Center "átölelésének" rekordkísérletén vehetnek részt az érdeklődők. Mivel a kiállítás nyereségével a viharkár sújtotta Závod óvodájának helyreállítását támogatják, jelképesen egy öleléssel is szeretnék kifejezni a segítséget, ehhez várják a lelkes csatlakozókat.

Jövő hét szombaton állatorvosi tanácsadás, ügyességi játék, véradás, másnap pedig kisállat-örökbefogadás és -simogatás is szerepel a programok között a kiállítás megtekintése, lézerharc és falmászás mellett. További részleteket az érdeklődők a www.vasutmodellkiallitas.eu honlapon olvashatnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását