2024. április 23. - Béla

Változás Székesfehérváron

Az utak állapotának javítását, a közbiztonság erősítését, az egészségügy problémáinak megoldását, a munkahelyteremtés támogatását és a helyi elszámoltatást várják el a székesfehérváriak a megválasztásra kerülő új városvezetéstől - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.
2010. szeptember 10. péntek 19:04 - HírExtra
Mindez - tájékoztatott - a "Nekem Fehérvár" elnevezésű kezdeményezés keretében eddig megtartott konzultációkon, illetve az annak részeként július végén a város háztartásaiba eljuttatott kérdőívekre adott válaszokból derült ki.

Mindkettővel az volt, illetve az a cél, hogy a polgármesterjelölt megismerje a városban élők véleményét a település múltjával és jövőjével kapcsolatban, s tájékozódjon arról, mit várnak el a jövendő városvezetéstől.

A javaslatokat - ígérte Cser-Palkovics András - beépíti végleges polgármesterjelölti programjába, illetve megválasztása esetén polgármesteri programjába.

A kiküldött kérdőívek alapján egyértelműen kiderült, hogy a városban lakók változást akarnak - szögezte le, hozzátéve, az emberek úgy vélik, hogy bár az elmúlt 12 évben fejlődött a város, de elmaradt a lehetőségeitől. Gazdasága egyike ugyan a legfejlettebbeknek, de ennek ellenére az egyik legeladósodottabb város lett - mondta Cser-Palkovics András.

Hozzátette: a kérdőívekre válaszolók mintegy harmada a jövendő városvezetés fontos feladatának tartja, hogy segítse az új munkahelyeket létrehozó beruházások megvalósítását, valamint a kis- és középvállalkozásokat.

Fontosnak tartják, hogy megtörténjen helyben is elszámoltatás, egyebek között a színházfelújítással, s a fűtőerőmű eladásával kapcsolatban - közölte.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását