2024. április 19. - Emma

Újabb Schobert-baba érkezik!

Óriási az öröm a Schobert családban, ugyanis Rubint Réka ismét anyai örömök elé néz. A fitneszházaspár már túl van a babonás időszakon, hiszen Réka több, mint három hónapos terhes.
2010. szeptember 7. kedd 12:51 - HírExtra
„ Az elmúlt három hónapban nem akartuk a nyilvánosság elé tárni, hogy érkezik a harmadik baba, hiszen ilyen korán még nem illik beszélni erről. Most már le sem tagadhatnánk a dolgot, mivel Réka elkezdett gömbölyödni"– mesélte Norbi.

"Aznap, amikor a kicsi fogant, megálmodtam, hogy ismét apa leszek. Álmomban óriási boldogságot éreztem, a kisbaba simogatta az arcomat, amitől sírva fakadtam. Régi vágyam volt még egy gyermek, de Rékát csak mostanra sikerült meggyőznöm arról, hogy nem egyedül rá marad a gyermeknevelés terhe. Kislányt szeretnék” – osztotta meg a titkos részleteket a fitneszguru.

„Hamarosan negyvenéves leszek, ez az utolsó lehetőség, hogy még egy babát vállalhatunk, és mostanra rájöttem: a család a legfontosabb az életben” – tette hozzá Norbi.

„Látszik, hogy ez a baba már nagyon várta, hogy megfoganhasson, hiszen alig három héttel azután, hogy elhatároztuk, már teherbe estem” – mesélte a boldog kismama.

„Lara és a kis Norbi is várja már a tesót, most azon vitatkoznak, hogy ki adja át a szobáját neki, ki segít majd a fürdetésben és ki a pelenkázásban. Azért vártunk eddig a harmadik baba érkezésével, mert szerettem volna, ha Norbi maga kéri, legyen újabb gyerekünk. Nem akartam egyedül maradni a gyermeknevelés feladatával" – tette hozzá Réka.

"Norbi eddig nem állt erre készen, mert az ő életében nem adatott meg, hogy az apja nevelje, így semmilyen mintája nem volt. Három gyerek pedig már hatalmas felelősség, egyedül nem bírnék velük. Úgy látszik, ennek most jött el az ideje” – magyarázta a várakozás okát Réka.

Szokás szerint a kismama kirobbanó formában van és egy gramm fölösleg sincs rajta. Ezt valószínűleg életmódjának köszönheti: továbbra is megtartja edzéseit és csak Norbi Update ételeket fogyaszt.

„Büszkén mondom, a terhesség három hónapja alatt egy dekát sem híztam, pedig semmit nem vontam meg magamtól” – igazolta a tényeket a fitnesz anyuka.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását