2024. április 25. - Márk

Tovább gyengült a forint, jön a 300 forintos euró?

Kedden kora reggel tovább gyengült a forint a nemzetközi devizakereskedelemben: röviddel hét óra előtt egy euró 286,48 forintot ért, míg hétfőn este 284,66 forinton, délután 284,97 forinton jegyezték a közös európai fizetőeszközt.
2010. szeptember 7. kedd 08:32 - HírExtra
A forint árfolyamát jelenleg elsősorban a nemzetközi folyamatok befolyásolják: hétfőn eseménytelenül zajlott a kereskedés fontosabb makroadatok és egyéb piacmozgató hírek híján, valamint azért, mert az Egyesült Államokban hétfőn zárva tartott a tőzsde állami ünnep miatt. A továbbiakban a kedden ismertetendő magyar államháztartási hiány lesz hatással a forint árfolyamára.

A Nemzetgazdasági Minisztérium kedden publikálja honlapján az államháztartás augusztusi, illetve az első nyolc havi adatait.

A forint gyengült a svájci frankkal szemben is: kora reggel 221,70 forint volt a svájci valuta árfolyama, hétfőn délután 217,99 forint volt a jegyzés. Száz japán jen 266,6 forintot ért kedden kora reggel, hétfőn délután 262,65 forintot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását