2024. április 26. - Ervin
Az elmúlt hétvégén elkezdődött a Megasztár ötödik évadja. Megkérdeztük Palcsó Tomit, a széria második részének döntősét, hogy mi a véleménye az új műsorról.
2010. szeptember 4. szombat 08:12 - Kancsár Edina
Mi a véleményed a zsűri összetételéről? Hiszen most mások vannak, mint amikor te voltál versenyben.

Megasztár
A Megasztár a TV2 magyar kereskedelmi televíziós csatorna eredeti tehetségkutató műsora, bár formátuma hasonlít az ITV1 brit tévécsatorna Pop Idol című műsoráéhoz. Országos felhívást, majd válogatást követően a döntőbe jutott tizenkét szereplőből a nézők és a zsűri együtt választják ki az „Év hangját”, akit lemezszerződéssel és értékes nyereményekkel jutalmaznak. Az első széria 2003-ban, a második 2004-ben, a harmadik 2005-ben, a negyedik 2008-ban, az ötödik pedig 2010-ben indult.
Valóban változott, azonban visszatért Presser Gábor, aki nálunk is zsűrizett. Ő akkor és valószínűleg most is fontos szerepet fog betölteni, hiszen egy régóta pályán lévő és elismert szaktekintély.

Mindenképpen lesz súlya a szavának, valamint a többi zsűritagot sem véletlenül kérték fel a feladatra, tehát nyilván megfelelőek lesznek.

Melyik zsűritag számodra a legszimpatikusabb?

Ha választanom kéne, talán Presser Gábort mondanám, az említett okok miatt.

Nézted az új Megasztár eddigi adásait?

Nem igazán.

Több volt versenyzőt is felkértek a castingokhoz segítségül. Te voltál esetleg valamelyik állomáson?

Marosvásárhelyen voltam egy válogatón, ahol meghallgattam a jelentkezők többségét. Beszélgettem is velük, úgyhogy mondhatom, zeneileg nem kezdők.

Olyan emberek voltak ott, akik valamennyit foglalkoztak már zenével. Voltak köztük kifejezetten tehetségesek is, úgyhogy ebből még bármi lehet...

Van egy magyar hölgy a mostani Megasztárban: Szíj Melinda, akit a világhírűvé vált Susan Boyle-hoz hasonlítanak. Szerinted egy 41 éves nőnek, lehet még esélye most elindulni a pályán?

Éppen az az angol hölgy a jó példa rá, hogy ilyen korban is el lehet indulni. A kérdés persze az, hogy mennyire tud hosszútávon kitartani.

Susan Boyle valóban nem fiatal már, ami nem feltétlenül kéne, hogy akadály legyen, de valószínűleg sajnos az lesz számára. Ez az én megérzésem…

Az eddigi műsorok során bevett szokás, hogy visszahívják vendégelőadónak a korábbi megasztárosokat. Tudsz már esetleg erről valamit: te fogsz szerepelni az új műsorban?

Hát ez egy jó kérdés, erről egyelőre nem tudok mit mondani.

A baleseted óta kicsit el vagy tűnve. Mi történt azóta veled?

A baleset óta nagyon sok minden történt velem, de nem köthető mindegyik a zenéhez. Például megszereztem az első diplomámat gazdálkodásmenedzsment és közgazdaság szakon. Ezenkívül természetesen zenei téren is történtek újítások.

Mint például?

Megalakult a zenekarom, úgyhogy már zenekarral is hallható vagyok.

Milyen néven fut a banda?

Palcsó Tamás Band.

Koncertezni voltál a nyáron?

Igen, szerencsére rengeteg felkérésem van és folyamatosan jártam, illetve járom az országot. Tehát nem panaszkodhatom, mert koncertekből nincs hiány.

Készülsz új albumot kihozni?

Bizony, készülök. Bár jelenleg konkrétan csak egy számmal foglalkozom. Hogy legyen egy dal, amihez esetleg klipet is csinálhatok, amit játszhatna a tévé és a rádió is. Úgy tervezem, hogy a lemez majd ennek a kitaposott útján haladhatna előre.

Körülbelül mikor fog elkészülni ez a dal?

Hamarosan, valószínüleg két hónapon belül.

***
Megkerestük Gáspár Lacit is, hogy megtudjuk neki mi a véleménye az új Megasztárról.

"Sajnos eddig nem nagyon tudtam nézni, mert szombatonként volt és akkor általában koncert fellépéseim voltak. Egyelőre még visszanézni sem tudtam az adásokat, de a barátaim azt mondták, hogy még nem maradtam le semmiről, mert ezek csak vicces válogatók voltak. De ha elkezdődik az igazi műsor, azt biztosan nézni fogom valahogy." - mesélte Laci.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását