2024. április 20. - Tivadar

Schobert Lara iskolába készül

Schobertéket is elérte az iskolakezdés-láz. Hétéves lányuk, Lara szeptemberben megy iskolába, így szülei, előre látó emberek lévén, már a vásárlást is letudták. Jöhetnek a várakozás felhőtlen órái.
2010. augusztus 27. péntek 15:08 - HírExtra
– A kis Lara már nagyon várja az első napot az iskolában. Az egész családot lázba hozta, főleg, hogy előszeretettel próbálgatja az iskolatáskáját, pakolgatja a ceruzáit, füzeteit – kezdte Rubint Réka, aki szerint meghatározó egy gyerek életében, hogy milyenek az első osztályos élményei.

– Egy állami, német nemzetiségű iskolába írattuk Larát, mivel már az óvodában is németet tanult. A tanító nénije egy igazi „tyúkanyó" típusú hölgy lesz, aki közel 35 éve dolgozik ezen a pályán, így biztos vagyok abban, hogy Lara a legjobb kezekbe kerül. Nagyon fontos ugyanis, hogy megszerettessék a gyerekekkel a tanulást, az első tanító néni pedig igen meghatározó tud lenni az életükben. Izgatottan várom ezt az időszakot, hiszen a házi feladatok elkészítésénél, az első betűk írásánál, olvasásánál újra átélhetem azokat a csodás éveket, amelyek a boldog gyermekéveimre emlékeztetnek.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását