2016. december 10. - Judit

Repülőgép-szerencsétlenség: 42 halott

Negyvenhárom halottja és 53 sérültje van a kedd esti északkelet-kínai repülőgép-szerencsétlenségnek - közölte a Hszinhua hírügynökséggel a területileg illetékes pártbizottság osztályvezetője kedden késő éjjel.
2010. augusztus 24. kedd 19:21 - HírExtra
A repülőgép késő este, leszállás közben a földbe csapódott és kigyulladt a Hejlungcsiang tartományi Jicsün város repülőterének leszállópályája közelében. A fedélzetén 91 utas volt - köztük öt gyerek - és ötfőnyi személyzet - tájékoztatott a kínai központi légügyi hatóság.

A helyszínen folyik a mentés, a sérülteket kórházba szállították. Jicsün polgármester-helyettese azt közölte, hogy a sérültek között nincs olyan, akinek életveszélyes lenne az állapota.

A Henan Airlines légitársaság brazil Embraer E-190-es típusú utasszállító gépe menetrend szerint Hejlungcsiang fővárosából, Harbinból szállt fel nem sokkal este kilenc óra előtt. Leszálláskor Jicsün repülőterét sűrű köd borította.

A baleset körülményeinek vizsgálata folyik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint végül kilép Nagy-Britannia az EU-ból?
Igen, keresztül viszik mindenképpen
Nem, elakad a folyamat
Nem, mert újabb népszavazás lesz és maradni fognak
Mire kiléphetnének, nem lesz Európai Unió
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását