2024. április 19. - Emma

Tóth Gabi cicit villantott!

Az énekesnő szinte fedetlen keblekkel pózol új albumának címlapján. A Megasztár óta rengeteget változott Gabi alakja, amit a fotó is bizonyít.
2010. augusztus 19. csütörtök 08:51 - HírExtra
Alig ruhában, kezével fedett keblekkel pózol Tóth Gabi a napokban megjelenő lemezének borítóján. Az ifjú sztár állítólag üzenni is akar a fotóval, mégpedig azt, hogy mindenki merjen természetes maradni. Gabi szerint a plasztikai műtétek torzítják a testünket.

„A képek tematikájukban illeszkednek az új lemezre került dalaimmal: romantikusak, lázadók, csajosak és vagányak” – magyarázta az énekesnő.

„Ez mind én vagyok egy személyben. A fél akt képek, a nőiességemet hivatottak hangsúlyozni. Szeretném, ha azok a lányok, akik tele vannak gátlással, megértenék, hogy senki sem hibátlan. Nekem sincsenek hatalmas cicijeim, és a testem sem tökéletes.

Ennek ellenére eszembe sem jut plasztikai sebészhez szaladni, és remélem, hogy azok is átgondolják, akik most még azt hiszik, ez az egyetlen megoldás számukra” – érvelt az énekesnő a műtétek ellen. Majd hozzátette: „Lányok, merjetek természetesek lenni!„

Gabi már többször kapott felkérést férfi magazinoktól, azonban ezt megelőzően sosem vált meg a ruháitól. „Megkerestek és bevallom, először tetszett az ötlet. Melyik nő ne akarna magáról gyönyörű teljes aktképeket látni? Ám hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy énekesnő vagyok, nem szeretnék túlságosan kitárulkozni. A dalaimra, és ne az idomaimra gondoljanak, ha meglátnak.” – mesélte Gabi.

Az ex megasztáros először kedvese, Roli véleményét kérte ki a képek kapcsán.
„Kirobbant belőle az alfahím, amikor megtudta, hogy félakt képek is lesznek. De amikor meglátta a fotókat, nagyon meg volt velük elégedve. Rolinak köszönhetem, hogy meg mertem mutatni magam. Mellette lettem igazi nő, ezért örökre hálás leszek neki.” – tette hozzá az énekes.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását