2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A monokini a nyerő

A magyarok többsége toleráns a nők strandi öltözködési szokásaival kapcsolatban, többségük bizonyos feltételek mellett elfogadná, egy részük pedig egyenesen kötelezővé tenné a monokinit - derült ki a balatontipp.hu portál friss felméréséből.
2010. augusztus 14. szombat 19:06 - HírExtra
Győrffy Árpád, a balatoni strandokat bemutató internetes oldal szerkesztője szombaton az MTI-nek elmondta: egy héten át faggatta arról olvasóit, hogyan vélekednek a fedetlen keblekkel fürdőző és napozó hölgyekről. Az 1932 válaszadónak mindössze 15,5 százaléka elzárkózott el teljesen a nők monokinis strandolásának engedélyezésétől. Jelentős azok csoportja, akik hozzájárulnának, de csak bizonyos korlátozással a fedetlen keblek látványához; 21,1 százalékuk a strandok kijelölt részein, 17,8 százalékuk pedig csak a 18-35 év közötti nőknek engedélyezné a monokinit.

A közel kétezer véleményt nyilvánító olvasó legnagyobb csoportja, 25,9 százaléka nem szólna bele abba, ki hogy szeret fürödni, napozni, 19,7 százalékuk pedig egyenesen kötelezővé tenné a hölgyek monokinis strandviseletét.

Afféle átmenetként a monokinis strandolás felé Alsóőrs strandján vasárnap rendezik meg a II. Alsóőrsi Vizespólós Versenyt 18 év feletti nők számára, ahol a pólóba bújtatott versenyzőkre vizet locsolnak, hogy kiderüljön, ki domborít a legjobban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását