2024. március 19. - József, Bánk

Heten haltak meg a vonatbalesetben

7 ember meghalt, húsz pedig megsebesült, amikor egy vonat összeütközött egy kisbusszal Izrael déli részén. Az izraeli vasúttársaság elmondta, hogy a nagy sebességgel száguldó vonat Kiriat Gat közelében rohant bele a vasúti átjárón szabálytalanul áthaladó négykerekűbe.
1970. január 1. csütörtök 01:00 - HírExtra
Az összes halott a kigyulladt és összeroncsolódott kisbusz utasai közül került ki. A jelenlegi az egyik legvéresebb vasúti baleset Izrael történetében. 2006 júniusában öten meghaltak, 75-en megsérültek, amikor Tel-Aviv északi részén egy vonat és egy teherautó összeütközött.

2005 júniusában az asdodi kikötő közelében egy kamion és egy vonat találkozásából fakadó balesetben nyolcan életüket vesztették, és csaknem 200-an megsebesültek.

Ezután a szerencsétlenség után az izraeli közlekedési minisztérium elrendelte egy "vasúti rendőrség" létrehozását, amely az ország vasúthálózatának ellenőrzéséért felelős.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását