2024. március 29. - Auguszta

Felirat nélküli ruhában versenyeznek a Williams polótái?

Elképzelhető, hogy a Williams csapat versenyzői felirat nélküli ruhában és lábbeliben fognak versenyezni a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután a vecsési Williams gyermek- és sportruházati családi vállalkozás védjegyfigyelést kért a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál.
2010. július 27. kedd 17:14 - HírExtra
A vecsési cég tulajdonos közölte, hogy Magyarországon a ruházati árucikkek kategóriájában kizárólag a vecsési székhelyű vállalkozás használhatja a Williams márkajelzést, így a vámosok lefoglalhatják a Williams istálló nevét viselő árukat.

A "magyarországi piacra másodikként érkező" Williams védjegybejegyzését több peres eljárásban is törölték, majd 2008-ban a Fővárosi Bíróság mint közösségi védjegybíróság jogerős döntést hozott arról, hogy használhatja a Williams márkajelzést - hangsúlyozta az MTI-nek Kortye Vilmosné cégtulajdonos.

A tavalyi Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt a magyar cég ugyancsak védjegyfigyelést kért, majd áru hamis megjelölése címen büntetőfeljelentést tett a Vám- és Pénzügyőrségen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását