2024. április 26. - Ervin

Haddaway és Hajdú egy "pár"

A 90-es évek legendás popikonja, Haddaway a Frizbi műsorvezetőjével, Hajdú Péterrel pancsolt a Balatonban. Nagyon összebarátkoztak a májusi talkshow alkalmával.
2010. július 19. hétfő 12:30 - Győry S. József
– Váltottunk pár SMS-t, miután itt járt nálam a műsorban, vasárnap este viszont nagyon meglepődtem, amikor úgy hívott fel, hogy Bécsben nyaral a barátnőjével, és ha ráérek, szívesen meglátogatna Magyarországon. Katával és Noncsival Balatonföldváron voltunk; azt mondta, semmi gond, megnézik a vébé döntőjét, és másnap elugranak hozzánk a Balatonra – mondta a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter.

– Hihetetlen hőség volt, úgyhogy amint megérkezett, úsztunk egyet a medencében, délután pedig a Balatonba is bementünk. Az emberek nagyon rácsodálkoztak, de csak keveseknek volt bátorságuk autogramot kérni tőle – mondta Hajdú, aki Zamárdival is megismertette a popikont. Természetesen amerre csak megfordultak, minden vendéglátós nagy slágerével, a What Is Love?-val próbált kedveskedni az énekesnek, aki olykor már kínosnak érezte a dolgot, ám ahogyan illik, illedelmesen mosolygott.

– Rengeteget mesélt magáról. Kiderült, hogy a politológusi szakma mellett síoktató is, úgyhogy meghívott bennünket a télre Ausztriába, ahol egy síparadicsomban van lakása. Sőt azt is felajánlotta, hogy megtanítja Noncsit síelni – mondta Hajdú, aki elfogadja a meghívást, persze csak ha hamarosan születendő kisfiuk is „beleegyezik", hogy télen pár napra nélkülöznie kell majd a mamit.

Jó időtöltést kívánunk a fiúknak!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását