2024. április 24. - György

Anikó síratja Szobi Balázst

Mélységesen gyászolják a repülőszerencsétlenségben elhunytakat. Molnár Anikó kedvese testvérét gyászolja, Szobi Balázst.
2010. július 8. csütörtök 12:51 - Tamási Ágnes Anna
Nem tudják feldolgozni a tragédiát a hozzátartozók. Szabó András édesanyja szabadságot vett ki a Péterfy Sándor utcai kórházban. Az ott dolgozók szerint nagyon szenved.

– Nagyon megviselte gyermeke elvesztése – mesélte az asszony kollégája. A fiatalember azért ült a vasmadárra, hogy fotókat készítsen az extrém kerékpáros fenegyerekekről, de soha nem tért haza.

A vezető Kollega Tarsoly Tamás apját, aki egy ismert lexikonszerkesztő, nem nyilatkozik senkinek, csak annyit mond: nagyon kínzó szenvedés gyötri.

Szobi Balázst siratja Ancsa. A szőkeség első párja a fiú bátyja volt, így az elhunyt fiatal férfit több éve ismeri.

– Utoljára tavaly találkoztunk, de ugyanolyan volt, mint mindig: boldog. Ô erre született, amibe belefogott, abban tehetségesnek bizonyult – mesélte Anikó. – Döbbenten állok, csak abban bízom, hogy Balázs lelke megnyugvást talál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a tragédia ügyében légi közlekedés gondatlan veszélyeztetése miatt vizsgálódik. A tettes személyét eddig homály fedi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását