2024. március 29. - Auguszta

Marsi Anikó huszonhárom kilót fogyott

Marsi Anikó visszanyerte régi súlyát! Huszonhárom kilóval könnyebb, mint Vince érkezésekor.
2010. július 6. kedd 11:30 - HírExtra
Marsi Anikó férjével, Palik Lászlóval és két gyerekével, a négyéves Vilmossal és az egyéves Vincével él Siófokon. A Fókusz egykori műsorvezetőjének tehát szüksége is van az energiára, hiszen a gyerekek nem kevés figyelmet igényelnek.

– Igazi csoda, ami itt van. Imádom, hogy pár lépés után máris lent vagyunk a parton. Ahogy kisüt a nap, és kicsit jobb idő van, máris pakolunk, és indulunk a vízhez, télen pedig csúszkálunk a Balaton jegén – árulta el Marsi, aki – bár szerényen hallgat róla – méltán lehet büszke hihetetlenül gyorsan visszanyert alakjára. Nem csoda, hogy megbámulják a strandolók, ez azonban őt már egyáltalán nem zavarja.

– Huszonhárom kilót fogytam Vince születése óta, így most eggyel vagyok több, mint előtte. A helyes táplálkozás és a rengeteg mozgás, a futás segített. Na meg az, hogy a fiúk után folyamatosan rohangálni kell – nevetett boldogan az édesanya, aki mindezek ellenére úgy gondolja, alakja messze van még a tökéletestől, ezért továbbra is nagy figyelmet fordít életmódjára.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását