2024. április 19. - Emma

A Jobbik feljelenti Balajtit?

A Jobbik feljelenti Balajti Lászlót, az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjét, és kezdeményezi annak a szakvéleménynek a nyilvánosságra hozatalát, amely szerint a párt négy országgyűlési képviselője nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
2010. június 25. péntek 12:40 - HírExtra
Staudt Gábor jobbikos képviselő ezt azután közölte, hogy pénteken három frakciótársával - Balla Gergővel, Endrésik Zsolttal és Schőn Péterrel - Schmitt Pál házelnöknél járt, aki tájékoztatta őket: nemzetbiztonsági átvilágításuk "kockázati tényezőket tárt fel".

A jobbikos politikus a szakvélemény részleteit nem ismertette, elárulta azonban, hogy a jelentés a kampányban elhangzott kijelentéseiket, politikai véleményüket "minősítette önkényesen nemzetbiztonsági kockázatúnak".

Hozzátette, hogy a Jobbik a szakvélemény titkosságának feloldását kezdeményezi, és büntető feljelentést tesz Balajti László, a szakvéleményt jegyző Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását