2024. április 20. - Tivadar

Tvrtko autóbalesetet szenvedett

Vujity Tvrtkot, a TV2 műsorvezetőjét majdnem leszorították az M5-ös autópályáról kedd éjszaka. Autója totálkárosra tört, a rendőrség vizsgálódik.
2010. június 17. csütörtök 08:55 - HírExtra
A műsorvezető a súlyos autóbaleset után szinte karcolás nélkül szált ki autójából. Tvrtko nem használt drogokat, nem ivott alkoholt, és még az öve is be volt kötve annak rendje és módja szerint.

– Egy jótékonysági rendezvényen vettem részt Kübekházán, este kilenc óra körül indultunk vissza a fővárosba – emlékezett vissza a műsorvezető. – A külső sávban szabályosan haladtam, amikor azt vettem észre, hogy egy engem előző autó le fog szorítani az útról. Hatalmasat fékeztem, a kocsim irányíthatatlanná vált, megpördült, és a szalagkorlátnak ütközve darabokra tört az úton – mondta keserűen Tvrtko, akit megviseltek a történtek.

A műsorvezetőt korházba szállították, de az orvosok kiengedték, mert csak zúzódásokat szenvedett a balesetben. Volt egy szemtanúja az esetnek, aki úgy emlékszik vissza, hogy a vétkes jármű külföldi rendszámú volt, és a baleset után az összetört autót még két autó szép lassan kikerülte, amelyek követték az első, vétkes autót.

A helyi rendőrség tájékoztatásában még nem szerepel, hogy Tvrtkót leszorították az útról. Egyelőre vizsgálják az esetet.

– Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépjármű közlekedett Szeged felől Budapest irányába a fent említett helyen és időpontban, amikor eddig ismeretlen (vizsgálat tárgyát képezi) okok miatt a sofőr elvesztette az uralmát a járműve felett, megcsúszott és a szalagkorlátnak csapódott, minek következtében megpördült és a külső sávban állt meg – írta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Bors kérdéseire adott közleményében.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását