2024. április 19. - Emma

Kovács Kati számával robbant Christina Aguilera új albuma

Christina Aguilera kedden jelentette meg új albumát Bionic címen, amely 2006 óta az első, új számokat tartalmazó lemeze. A korongon található zenék közül az egyik, Kovács Kati Add már, Uram az esőt! című dalát használta fel zenei alapnak.
2010. június 11. péntek 12:55 - Vuksitz Balázs

Az új album Woohoo című számának társszerzői az amerikai énekesnő mellett Jamal Jones, Ester Dean és Claude Kelly. A szerzők Kovács Kati híres, 1972-ben táncdalfesztivál díjas zenéjét használták fel arra, hogy zenei alapul szolgáljon a Woohoo-nak.

A Kovács Kati dal szövegét Szenes Iván írta, zenéjét pedig Koncz Tibor. Az Add már, Uram az eső kislemezen jelent meg 1972-ben, amelyen az Aranyhídon mentem című szám is megtalálható.

A most újból előkerült Kovács Kati dalt a táncdalfesztivált követő évben kiadták az egykori NDK-ban is Wind, komm, bring den Regen her címmel, volt egy csehszlovák feldolgozása is, és a magyar énekesnő angol nyelven is előadta.

A kiváló magyar énekes mostanában a Qualitons nevű zenekarral együtt lép fel, a fellépéseken szokták játszani az Add már, Uram az esőt! is.

A húszas évein járó Christina Aguilera már sokszor szerepelt a slágerlisták élén, egy ideje azonban nem hallatott magáról. Valószínű azonban, hogy Bionic albumával újból a toplistákat fogja ostromolni.
 

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását