2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szex és foci

A kanos lantos, vagyis Benkő Dániel nem tagadta meg önmagát. A futballvébéről kérdeztük, azonban az erotika sem maradhatott ki a válaszaiból. Megtudtuk tőle, hogy milyen lenne a torna, ha az ő kezében lenne a megszervezése.
2010. június 10. csütörtök 13:01 - Győry S. József
Melyik csapatnak fog szurkolni a vébén?

Én csakis a szép, művészi focinak, a gyönyörű kivitelezésnek szurkolok. A jó focistákat kollégáimnak tekintem. Ott fogott meg a futball szépsége, amikor az 1976-os vébén az egyik holland játékos megkapta a labdát, végigfutott a pályán és berúgta a németek kapujába a lasztit. Kikaptak ugyan, de ez a felejthetetlen mozzanat felért egy győzelemmel. Ez tetszik nekem a futballban, kíváncsi vagyok ezekre a fekete focistákra. Nekem nem az eredmény számít, hanem a lelkesedés, a művészi megoldások.

Ki lehet esélyes a mostani tornán?

A magyaroknak van esélyük.

Milyen értelemben?

Tanulni tudunk a kiváló, színvonalas futballból. Valaha hazánkban is volt jó foci, 1953-ban élőben láttam illetve 1954-ben hallgattam a világvevő rádiónkon a berlini döntőt.

Látta a Hollandia elleni 6-1-es csúfos vereséget?


Nem, nem láttam. A világbajnokságot is csak azért nézem, mert valami extrára vágyom: egy jó Milleres, egy jó Puskás, egy jó Pelés megoldást szeretnék látni. Nem nagyon ismerem a focistákat, de a kedvenc játékosom a legendás Puskás.

Ha extrára vágyik, olvasson minket. Hol romlott el a magyar foci?


Ott, ahol a magyar valóság elromlott.

Hol romlott el a magyar valóság?


Szerintem már korábban, minthogy én megszülettem volna. Én már romlott állapotban vettem át a világot, javítani talán csak most kezdenek rajta.

Ön is javítja a világot?

A Nőfaló
Benkő Dániel (Budapest, 1947. július 29. –) magyar lant- és gitárművész. 1969-1971 között Szendrey-Karper László tanítványa volt. 1971-ben elvégezte a Zeneművészeti Főiskola zenetanárképző intézetét. 1971-1973 között Angliában lant mesterkurzuson vett részt. 1976-ig gitártanárként dolgozott, majd a Zeneakadémia lant professzora, illetve a groznjani nemzetközi lantkurzus és a Kloster-Langwaden zenei vezetője lett. 1971-ben megalakította a Bakfark Consortot, és velük együtt koncertezik a világ szinte valamennyi országában. 1984-től a Céh Művészeti Alkotó és Kutatási Egyesület elnöke. 1994 óta az V. kerületi örmény kisebbségi önkormányzati képviselője. A magyar kultúra népszerűsítése terén elért eredményeit 1998-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti-keresztjével ismerték el.
Ez a legjobb kérdés, amit az utóbbi időben hallottam. Egyetlen, amit tehetek, hogy pozitív energiát bocsájtok ki magamból: nem aggódok, nem bosszankodok. Ebben a pillanatban másfél órája araszolok az Andrássy úton, de ezt a pillanatot is arra kell felhasználnunk, hogy derűsen szemléljük a világot. Ha ezt megcsinálja valaki, akkor képes arra, hogy megfertőzze a körülötte lévőket a pozitív gondolkodással.

Dél-Afrikán talán van mit javítani. Mit gondol, mennyire ideális hely egy vébé lebonyolítására?


Dél-Afrika? Hiszen az a jövő országa! Olyan keveredési lehetőség van a fekete és fehér emberek között, ami mindenképpen jótékonyan hat egy országra. Nyersanyagban, természeti kincsekben, borászatban egy nagyon kiváló országot tisztelhetünk Dél-Afrikában. Az az energia, ami a fehér és fekete emberek között húzódik, az a jövő energiatartaléka. Egyáltalán nem tartom veszélyesebb helynek, mint külső-Kőbányát, vagy Mátészalka-alsót.

Gondolom a csinos hölgyekért is nézni fogja a vébét.

Miért, lesznek női futballozók is? (Felcsillant a szeme)

Nem, de a televízió képernyőjéről biztosan visszakacsint egy-egy csinos hölgy.

Majd nézni fogom miattuk is. A bokszban és a K1-ben is azt szeretem, amikor egy rettentően csinos lány felmutatja a hatodik menetet jelző táblácskát, és illatosan, erotikusan végigsétál a bucira vert bokszolók között. Csak a nőt érdemes nézni, mást nem.

Ha Benkő Dániel kezében lenne a vébé megrendezése, milyen tornát kellene elképzelnünk?

Egyáltalán nem eredmény centrikus lenne a dolog, aki elindul rajta, az már győztes. A világ minden tájáról érkezett gyönyörű csajok döntenék el, hogy ki a jó. Nyilván az a jó futballista, aki szexi. Ha egy énekesnő kiáll a színpadra és nem leszek bele egyből szerelmes, akkor az egy rossz énekesnő: az a futballista, akiért a lányok nem bomolnak, az egy rossz játékos.

Mi lenne a díja ezeknek a futballistáknak?

Egy ölelés, két ölelés. Kicsi vagy éppen nagyon mély, hosszú ölelés…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását