2018. május 22. - Júlia, Rita

Groovehouse Judy: Én elmebeteg vagyok!

A gyönyörű énekesnő 12 évvel idősebb a jelenlegi párjánál, de mégis a férfi visz komolyságot a kapcsolatba!
2010. május 31. hétfő 08:10 - HírExtra
"Amikor Ő kimondta, hogy hány éves, akkor azért elgondolkodtam... Vannak félelmei az embernek, hogy a 12 év az mennyire vagy hol fog kiütközni, de én úgy érzem, hogy Ő egy nagyon-nagyon komoly fiú, és neki nincsenek huszonéves hóbortjai. Ő nem szereti fitogtatni, hogy velem jár, tehát alapjáraton ez inkább komolyságot tükröz, és ez tetszik benne!" - meséli a tabutv.hu riportjában Groovehouse Judy, aki végre le tudott nyugodni a fiú mellett.

Judy szerint jelenlegi párja néha még nála is sokkal komolyabban viselkedik. "Engem Ő fog vissza! Én elmebeteg vagyok... alapjáraton bolond vagyok, de tényleg! Persze hozzáteszem, hogy Ő is tud néha elmebeteg lenni, és azért két idióta egymás mellett, az már teljesen gáz!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő.

A párnak van egy közös üzlete is, amelynek az irányítását Judy leginkább barátjára testálta. "Hamburgert, hot dog-ot, és mindenféle mást is árulunk, egy amerikai jellegű büfénk van. Ő vendéglátós, ezáltal neki ez könnyű. Mindenki csinálja azt, amihez ért! Én magamra nem is bíznám, mert én mindenkit megsajnálnék, aki odajön, és azt mondja, hogy nincs pénze..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Groovehouse Judy, aki így is adott már néha ingyen ételt a "vásárlóknak".

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását