2024. március 28. - Gedeon, Johanna

David Hasselhoff forró jelenete

Úgy tűnik, David Hasselhoff az ital helyett a nőket választja. Legalábbis erre utal az a nyíltan vállalt, forró csók, amelyben a brit modellel, Anoushka De Georgiou-val összeforrt a minap. Mindenáron nyomorba akarja dönteni magát?
2010. május 20. csütörtök 09:53 - HírExtra
A Baywatch egykori sztárja és a Los Angelesben élő 30 éves szépség állítólag öt hónapja találkozgat titokban, s most úgy tűnik, elérkeztek arra a pontra, hogy szerelmüket felvállalják.

A páros egy kései reggeli után sétált a kikötőben, hogy jet skizzenek egyet, de a szemtanúk szerint túl hidegnek találták az időjárást. Talán épp ezért akarta felhevíteni párját Anoushka, aki a csók közben még lábával is átfogta Hasselhoff derekát.

"David nagyon magányos volt válása óta, és hiába szentelte minden idejét lányainak, azért szüksége volt valakire, aki ismét betölti az életét" – mesélte a Daily Mailnek a sztár egyik barátja. Persze nemcsak a magány, de az újra és újra visszatérő függőség miatt sem árt, ha van, aki vigyáz a színészre.

David legutóbb három hónapja volt elvonón, miután ismét összeesett lakásában a sok elfogyasztott alkohol miatt. Ám azóta egyre jobb formában van, úgy tűnik, a modell végre képes kihúzni őt a gödörből.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását