2024. április 25. - Márk

Update cukor Norbitól!

Miután a Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta Schobert Norbertet az általa forgalmazott update termékek miatt, látványosan, mintegy ötven százalékkal, visszaesett a fogyókúrás termékek forgalma. Ám Norbi nem rettent el a klinikai kutatásoktól.
2010. május 19. szerda 10:41 - HírExtra
Nem régiben a a Gazdasági Versenyhivatal egy szóhiba miatt megbírságolta Norbit. A probléma az volt, hogy az egyik termékén a szénhidráttól mentesség szerepelt, holott a csökkentett szénhidrátnak kellett volna.

A nagy piaci visszaesést követően Norbi a termékeit bevizsgáltatta, nemzetközileg ismert táplálkozástudományi szakember rendelkezésére bocsájtotta, és szerinte az eredmények őt igazolták.

– Ez a nap az újjászületés napja – mondta Norbi. – Bevállaltam az igazi megmérettetést és a klinikai kutatásokkal bebizonyítottam, hogy az update termékek csökkentett szénhidrát tartalmúak. A jövőben is szigorú szakmai kontroll alatt lesznek a termékek. Ma megismerhetik az update cukrot, ami 80 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz. De ez nem egyedi, a jövőben minden hónapban 2–3 hasonló termékkel fogok jelentkezni.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását