2024. április 25. - Márk

Charlie Sheen válni fog?

Brooke Mueller kiköltözött, miután megtudta, hogy férje, Charlie Sheen, a botrányhős színész összeszűrte a levet Angelina Tracy fehérneműmodell.
2010. május 18. kedd 08:46 - HírExtra
Az igen lobbanékony, és alkoholproblémákkal küzdő színész körül újabb botrány robbant ki, miután kiderült, hogy a fehérneműmodell Angelina Tracyvel csalja feleségét. Úgy tűnik Brooke Müller végleg elhagyja férjét, és viszi magával az egyéves ikreket, amire nemcsak a mostani eset szolgál ürügyként, hanem az is, hogy decemberben Charlie Sheen eléggé megverte.

– Brooke eddig meg akarta menteni a házasságukat, de most már válni akar, nincs jövőjük, és tudja: Charlie nem fog megváltozni – mondta egy ismerős a National Enquirernek.

A súlyos testi sértés ügyében jövő hónapban áll Sheen bíróság elé, és valószínűsíthető, hogy megvonják tőle a gyermekek láthatási jogát, mert ha lehet hinni a pletykáknak, a fehérneműmodell sem veti meg a gátlástalan mulatozást, aminek köszönhetően meglehetős próbatétellel áll szemben Sheen józansága.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását