2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Choli bácsi leszámolásra készül

Bosszút áll fia haláláért Daróczi Dávid édesapja. Choli bácsinak továbbra is meggyőződése, hogy imádott Jociját meggyilkolták, s ha kiderül, ki a felelős a tragédiáért, leszúrja a bűnöst.
2010. május 11. kedd 10:40 - HírExtra
Miközben a rendőrségnek és egy magánnyomozónak is meggyőződése, hogy Daróczi Dávid öngyilkosságot követett el, addig édesapja következetesen gyilkosságról beszél, ám nem fordult magánnyomozóhoz, hogy kiderítse az igazságot.

„Nem tudom, ki bízta meg azt a magánnyomozót, aki egy újságban azt nyilatkozta, a fiam egyértelműen öngyilkos lett. Én nem. Ha azonban nem azokra a kérdésekre kereste a választ, amelyekre én, akkor nem juthatott eredményre. Miért nem beszélt a szomszédokkal, akik azt állítják, hogy azon az estén buli volt nála? Hogy akaszthatta fel magát a fiam egy több méter magasan futó csőre, amit székre állva sem lehet elérni? Miért hagyott az asztalon gyógyszereket? Miért volt bekapcsolva a laptopja?” – sorolta kérdéseit Choli Daróczi József, akinek az elhunyt közeli hozzátartozójaként lehetősége van betekinteni a rendőrségi jegyzőkönyvekbe. Ezek azonban nem győzik meg az öngyilkossági elmélet igazáról, ezért nem hagyja lezárni a Daróczi-aktát.

„Amint lezárul a közigazgatási eljárás, feljelentést teszek. Az eddig megtekintett jegyzőkönyvmásolatokban vannak olyan részek, amelyeket nem láthattam két ember személyiségi jogainak védelme miatt. Azért is akarok feljelentést tenni, hogy módom legyen betekinteni az ő vallomásukba. Az egyik Liptai Claudiáé” – mondta Choli bácsi, aki azt is el tudja képzelni, hogy zsarolás áll a volt kormányszóvivő halálának hátterében.

„Ez megmagyarázná, hogy a fiamnak miért nem volt pénze. Amennyiben a zsarolóról tudott a Miniszterelnöki Hivatal is, miért nem tettek semmit? Miért nincs ennek nyoma? Akkor is gyilkosságnak tartom a fiam halálát, ha olyan helyzetbe hozták, hogy ez volt számára az egyetlen kiút. Ha valóban megzsarolták, és kiderül, hogy ki volt az, én leszúrom. Nekem megéri, számomra már olyan mindegy, hogy a börtönben halok-e meg vagy ágyban, párnák között” – nyilatkozta Choli Daróczi József.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását