2024. április 19. - Emma

Ilyen nincs! Nagy Ő Anikó Eddie Murpyvel!

Igen szaftos pletykával szolgált Anikó az egyik bulvárlapnak: állítása szerint Eddie Murphy csapta neki a szelet...
2010. május 6. csütörtök 09:01 - Nagy András
Nagy Ő, aki nem egy hazai hímcelebet csavart már szép hosszú ujjai köré, immár a magyar glóbuszon túl, az Újvilág csillagai közt hódít. Konkrétan: nem bírja levakarni magát Eddie Murphyről.

Anikó - mint azt a Borsnak elmondta - eredetileg egy hetet töltött volna USA-ban élő barátainál, ám olyan jól érezte magát, hogy három hónapra meghosszabbította szabadságát. Civil életre vágyott, le akart szokni a pánikbetegségére szedett gyógyszereiről és ki akarta pihenni az elmúlt hét év megpróbáltatásait.

"Három hétig tartott a boldogság, aztán megjelentek az első cikkek: Molnár Anikó eltűnt, búcsúlevelet hagyott, Dubaiban látták, kitoloncolják, munkát keres és így tovább" – magyarázta a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén az egykori Nagy Ő. "Emellett a családomat, a barátaimat, a munkatársaimat zaklatni kezdték, s ez megkeserítette a maradék időmet. A gyógyszereket sem tudtam elhagyni" – mesélte TV2-nek.

Igaz, a kaliforniai kikapcsolódás életre szóló élményeket is hozott.  Michael Jackson-fan életének fő színtereit, találkozott a néhai énekes édesapjával és David Copperfielddel is, akinek a műsorát Las Vegasban csodálta meg. Sőt, Eddie Murphyvel eltöltött egy délutánt a világsztár villájában. A komikus szemet is vetett hazánk lányára.

"A vendéglátóm egyik barátja Eddie első számú asszisztense, ő hívott meg minket a villába – emlékezett Anikó." – Sokat beszélgettem Eddie-vel, rengeteget viccelődtünk, dicsérte a szemem, a szám, a kezem, a lábam – magyarázta, majd Hajdú kérdésére elárulta, a Beverly Hills-i zsaru ajánlatot is tett neki.

"Két nappal később telefonált az asszisztens, hogy este menjünk fel mozizni, Eddie is otthon lesz. Nem akartam kellemetlen helyzetet, így nemet mondtam" – regélte Anikó, aki nem titkolta, legszívesebben civil emberként, itthon folytatná az életét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását