2024. március 29. - Auguszta

Bomló hullák közt úszott két napot - e miatt élte túl!

Elrablói holttestekkel teli kútba dobtak egy elrabolt nőt Mexikóban, az áldozat azonban túlélte, és sikerült megmenekülnie. A 33 éves Irene Castillo May 48 órát töltött az oszlásnak indult holttestekkel teli kútban.
2010. május 5. szerda 10:41 - HírExtra
A nőt 40 nappal ezelőtt hurcolták el, elrablói vélhetően halottnak hitték, amikor a kútba dobták. Az eset a latin-amerikai ország Quinata Roo államában történt.

A túsznak hat méter mélyről kellett felkapaszkodnia a felszínre, szerencséjére a környéken élők meghallották a kútból érkező zajt, és hívták a hatóságokat.

Mexikóban már-már megélhetési forrásnak számít az emberrablás, Irene Castillo Mayért egymillió pezót (közel 17 millió forint) követeltek fogva tartói. A nőt a Vöröskereszt vette gondozásba.

A hatóságok három holttestre találtak a kútban, a legidősebb 35-40, míg a legfiatalabb 20 év körüli volt. Vélhetően egy hónappal ezelőtt végeztek velük. A szálak a Mexikóban pusztító drogháborúban érdekelt bűnözői csoportokhoz vezetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását